AndersCommodoreFCB/WEFS
BildalbumMatlogg

Anders matfantasier

Sedan mitten av januari 2006 har jag tagit en bild på den mat jag lagat, som en slags blogg fast bara mat. I början blev det varje dag, men sen blev det bara vissa helger.

Det finns ingen möjlighet att kommentera måltiderna, men den som vill får gärna kontakta mig.

2006: Januari (14) | Februari (20) | Mars (13) | April - Juli (15) | Augusti - September (11) | Oktober - November (11) | December (5)
2007: Januari - April (12) | Maj - Juni (12) | Juli - September (12) | Oktober - December (11)
2008: Januari - Maj (12) | Juli - September (11) | Oktober - December (9)
2009: Januari - Mars (12) | April - Juni (13) | Juli - November (11) | December (3)
2010: Januari - April (13) | Maj - Augusti (12) | September - December (6)
2011: Januari - Juni (11) | Juli - Oktober (14) | November (2)
2012: Februari - Maj (14) | Juni - Augusti (12) | September - December (10)
2013: Januari - Maj (13) | Juni - Augusti (16) | September - December (13)
2014: Januari - April (12) | Maj - Juli (12) | Augusti - Oktober (13) | November - December (13)
2015: Januari - Februari (12) | Mars - Maj (18) | Juni - Juli (12) | Augusti - Oktober (11) | November - December (11)
2016: Januari - Mars (14) | April - Juli (13) | Augusti - November (11) | December (4)
2017: Januari - April (11)

2014-01-04: Fläsk med gröna linser och wokgrönsaker
2014-01-11: Soja- och currymarinerade revbensspjäll med vinegrettpotatis
2014-01-12: Prinskorv med pasta och wokgrönsaker
2014-01-18: Köttbullar med pasta, sommargrönsaker och inlagd gurka
2014-02-09: Prinskorv med stekt rotselleri, morot, blomkål och gurka
2014-03-01: Fläskfärs med spenat, rostad lök och potatiskroketter
2014-03-02: Stekt kassler med curryris och grönsaker
2014-03-08: Stekt färs på blandade bönor, morot, spenat, senap m.m. (serverad med aioli)
2014-03-23: Nötgrytbitar med potatisgratäng
2014-04-11: Pizza med skinka, champinjoner och ärtor
2014-04-20: Tärnat fläskkött med stekta ärtor i barbeque-sås
2014-04-21: Stekt fläsk och bacon i barbequesås med bulgur, ärtor, morötter, blomkål, spenat, champinjoner och rostad lök